Elkészítés: A fácánt feldaraboljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel ( őrölt bors, kakukkfű, majoranna, bazsalikom), meglocsoljuk olajjal, átforgatjuk, majd lefedve hűtőszekrénybe tesszük 1-2 napra, de legalább 1 éjszakára.
A pácolt fácánhúst sózzuk, szeletelt császárszalonnába tekerjük, majd sütőben megsütjük, közben gyakran locsolgatjuk.
A császárkörtéket meghámozzuk, és a majdnem átsült fácándarabok mellé tesszük. A fácánt és a körtéket meglocsoljuk pálinkával, és készre sütjük.
Petrezselymes burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.