Elkészítés: Egy érlelt fácánnak a combját és a mellét bedörzsöljük egy kis sóval, borssal, majorannával, majd baconbe tekerve, sütőben, egy kis zsiradékon félig megsütjük.
Közben a kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, ezen megdinsztelünk egy fej apróra vágott vöröshagymát, rátesszük az átöblített és
kissé felaprított savanyú káposztát, 2-3 ág rozmaringot, és félig megpároljuk. Ha szükséges, öntünk alá egy kis száraz
fehérbort.
Amikor a káposzta félig megpárolódott, tegyük rá a fácándarabokat, és sütőben együtt pároljuk puhára, végül süssük szép pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.