Elkészítés: A konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hpgy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr, leszedjük a habját, hozzáadjuk a megtísztított zöldséget, fűszerezzük, sózzuk, majd nagyon lassú forrással puhára főzzük. A gombát csak a teljes készre főzés előtt tesszük bele /kb. 5-10 perc/.
Tálalhatjuk cérnametéttel, a benne főtt zöldségekkel és az apró kockára vágott főtt hússal, adhatunk hozzá karikára vágott csípős paprikát.
Tálalhatjuk a levest a hús nélkül is, ebben az esetben a húst megpirítjuk
szalonnás zsírban, vagy pirítva párolt gyümölcssel és sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.