Elkészítés: Készítés előtt 2 nappal feldaraboljuk a fácánt, és bepácoljuk a szójaszósszal, a színes borssal, s aki szereti, csipetnyi gyömbérrel. Naponta egyszer-kétszer megforgatjuk a húst, amit végül a külön leírt zöldségfélékkel feltesszük levesnek főni. Ebbe kerül a húsleveskocka, kevés só. Hihetetlenül erős levest kapunk. (Én tésztát nem is
teszek bele, de aki igényli, azzal együtt tálalhatja.)
A nagyobb húsdarabokat kivesszük a levesből és visszatesszük a páclébe, amibe újra rakunk a színes borsból, majd finoman meglocsoljuk a Worcesteshire szósszal, és előmelegített sütőben átsütjük.
Serpenyőben a szalonnát kisütjük, erre jön a szeletekre vágott, enyhén sózott hagyma és édeskömény egyvelege. Először fedő alatt pároljuk, majd sütjük, s ha szükséges, ismét pároljuk és újra sütjük mindaddig, amíg omlós nem lesz.
A fácánhúst a hagymás édesköménnyel és áfonyalekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.