A fagyi szelet tésztájához a tojások fehérjét felverjük a porcukorral, egyenként beletesszük a tojások sárgáját és a 3 kanál vizet, majd a liszttel elkevert sütőport és a kakaót.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd beleöntjük és egyenletesen elsimítjuk a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt készre sütjük (tűpróba szüksdéges!).
A krémhez a tejből, a tojások sárgájából a liszttel sűrű krémet főzünk. A margarint, a porcukrral és a vaníliás cukrral kikeverjük, majd a kihűlt, főzött krémhez adjuk.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk.
A habhoz a tojásfehérjéket a kristálycukorral gőz felett fényes habbá verünk, és ezt a sütemény tetejére simítjuk. Hagyjuk, hogy megermedjen, majd csokiforgáccsal meghintve szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.