Elkészítés: A tésztához megadott hozzávalókat jól összegyúrjuk, és 4 kis cipóra osztjuk, ezekből pedig 4 lapot sütünk. A piskótát is ugyanolyan méretű tepsiben sütjük, mint a 4 fahéjas lapot. A krémhez a vajat jól kikavarjuk a porcukorral. A tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk. Miután kihűlt, összekeverjük a kikavart vajjal. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat, mégpedig úgy, hogy először két fahéjas lap, utána jön a piskóta és végül a másik két fahéjas lap. A tetejére csokimáz kerül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.