Elkészítés: A piskótához a 6 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral. A 6 fehérjéből lágy habot verünk, 1 kanál fehérjével meglazítjuk a sárgáját, majd óvatosan hozzákeverjük az egész habot. 3 részletben hozzáadjuk a lisztet. Sütőpapírra nagy tepsibe szétkenjük a masszát, elsimítjuk, 210 fokos sütőben 10 percig sütjük. Ha elkészült, még melegen kicsit megszórjuk liszttel, majd letakarjuk egy másik sütőpapírral. Azért kell a liszt, hogy ne ragadjon hozzá a papír. Melegen jó szorosan feltekerjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt forráspontig melegítjük, nem forraljuk. Feloldjuk benne a csokoládét, beledobjuk a szilvát, és botmixerrel pépesítjük, fahéjjal ízesítjük. Alaposan lehűtjük. Érdemes előző este elkészíteni, hogy legyen ideje a csokoládénak visszakristályosodni, mert ez fogja megtartani a krémet.
Betöltéskor a tejszínt kihabosítjuk. Megtöltjük és bevonjuk a tésztát a krémmel. Gyümölccsel, mogyoróval díszítjük. Hagyjuk jól lehűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.