Elkészítés: A paradicsomot pár pillanatra forrásban lévő vízbe tesszük, majd lehúzzuk a héját és kockákra vágjuk. A fokhagymát és a chilipaprikát apróra vágjuk.
A fokhagymát az olívaolajon pár pillanatig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal, cukorral és a chilipaprikával. 20-30 percig kevergetve pároljuk, és hozzáadjuk az olívabogyót /szeletelve vagy egészben/. Végül hozzákeverjük a kifőtt tésztát, és átforrósítjuk.
Tálalásnál szórhatunk rá petrezselyemzöldet vagy reszelt parmezán sajtot. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.