Elkészítés: A zsemlét beáztatjuk langyos vízbe. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk.
A húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlét, a fűszereket. Kis gombócokat formálunk belőle, és olajban aranybarnára sütjük.
A serpenyőbe rakjuk a pórét, a sárgarépát és a gombát, megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, felöntjük a borral és kevés vízzel. Csipetnyi kakukkfűvel ízesítjük, és fedő alatt 5-6 percig főzzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, beletesszük a fasírtokat, összeforraljuk. Főtt burgonyával kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.