Elkészítés: A zsemlét beáztatjuk langyos vízbe. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk.
A húshoz adjuk a kinyomkodott zsemlét, a fűszereket. Kis gombócokat formálunk belőle, és olajban aranybarnára sütjük.
A serpenyőbe rakjuk a pórét, a sárgarépát és a gombát, megpirítjuk. Megszórjuk liszttel, felöntjük a borral és kevés vízzel. Csipetnyi kakukkfűvel ízesítjük, és fedő alatt 5-6 percig főzzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, beletesszük a fasírtokat, összeforraljuk. Főtt burgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.