Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákhoz adjuk a vizet, a sütőporos lisztet, majd ha óvatosan összekevertük, a kemény habot is hozzáadjuk. Sütőpapírral bélelt 23 cm-es kerek tortaformában sütjük 170-180 fokon, kb. 35 percig.
A krémhez a pudingot a tejjel megfőzzük. Kikeverjük a margarint a porcukorral, és ha kihűlt a puding, összekeverjük.
A tésztát 3 részre vágjuk, minden lapot megkenünk eperlekvárral, majd a krémmel úgy, hogy 1/3-ad részét félretesszük.
Felverjük a tejszínt, és a maradék krémhez keverjük, bevonjuk vele tortát. Fagyasztóba tesszük pár percre.
A marcipánt porcukorral meghintett deszkán hosszú csíkká nyújtjuk. A fehércsokit felolvasztjuk gőz fölött. A hideg torta tetejére öntjük a csokoládét, majd a tortát körbetekerjük a marcipánpánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.