Elkészítés: A nyulat feldaraboljuk, a fokhagymát és a paprikát apróra felkockázzuk, az olajat felforrósítjuk, és beledobjuk a felkockázott fokhagymát, fél perc múltán az erőspaprikát, és kissé kisütjük úgy, hogy a fokhagyma ne barnuljon meg. Beledobjuk a felaprózott nyulat, sózzuk, és elősütjük. Amikor a hús kifehéredik és egy kis kérget kap, felöntjük a fehérborral, megszórjuk egy csipet fehérborssal, és fedő alatt puhára pároljuk. Mikor a hús puha, a fedőt levesszük, beledobjuk a kb. 2 cm-esre feldarabolt rozmaringot, és a levét elsütjük. Amikor a lé elpárolgott, még sütjük egy kicsit az olajon, hogy színt kapjon. Közben, burgonyát pucolunk, felkockázzuk, és a feldarabolt paprikával, a felkockázott hagymával és sóval, fedő alatt pároljuk. Akkor kész, amikor jó puha, és a burgonya pürészerűen kezd szétdobódni. Bármilyen savanyúval fogyaszthatjuk. Figyelem, az erőspaprikával óvatosan bánjunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.