Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és felhevített serpenyőben egy kevés olajon minden oldalukon megpirítjuk őket, ekkora mennyiséget két adagban.
Közben 1 fej hagymát apróra vágunk, a répákat felkarikázzuk.
Amikor a csirkecombok megpirultak, kivesszük őket a serpenyőből, félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben az olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a sárgarépát, felaprított fokhagymát. A zöldségeket lepirítjuk, majd felöntjük a fehérborral, erős lángon elpárologtatjuk az alkoholt belőle, majd felöntjük alaplével, amit szintén erős lángon beforralunk, és hozzáadjuk a rozmaringot.
Egy tepsibe fektetjük a csirkecombokat, ráhalmozzuk, elegyengetjük a zöldséges mártást, és a barackokat is a combok közé helyezzük.
A tepsit szorosan lefedjük alufóliával, és sütőben 190 C fokon 30 percig pároljuk, majd az alufóliát eltávolítjuk, és grill fokozaton 15 perc alatt megpirítjuk a csirkéket.
Amikor a csirke megpirult, a sütőből kivéve hozzáadjuk a felezett szőlőszemeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.