Elkészítés: A zöldségeket megpucolom, a hagymát, újhagymát karikára, a krumplit kockára vágom, a zöldjét és a medvehagymát szeletelem, a fokhagymát aprítom. A sajtot lereszelem.
A csülök zsírját (csülökdarabkákkal) egy edénybe teszem, ezen megdinsztelem a hagymát, az újhagyma fehérjét, a medvehagyma szárát, majd hozzáadom a krumplit. Feleresztem vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, fűszerezem.
Amikor a krumpli megpuhult, beleteszem az újhagyma zöldjét, a medvehagymát, öntök bele bort. Elzárom, tálalok.
A tányérba merek levest, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával, chilipaprikával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.