Elkészítés: A zöldségeket megpucolom, a hagymát, újhagymát karikára, a krumplit kockára vágom, a zöldjét és a medvehagymát szeletelem, a fokhagymát aprítom. A sajtot lereszelem.
A csülök zsírját (csülökdarabkákkal) egy edénybe teszem, ezen megdinsztelem a hagymát, az újhagyma fehérjét, a medvehagyma szárát, majd hozzáadom a krumplit. Feleresztem vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, fűszerezem.
Amikor a krumpli megpuhult, beleteszem az újhagyma zöldjét, a medvehagymát, öntök bele bort. Elzárom, tálalok.
A tányérba merek levest, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával, chilipaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.