Elkészítés: A hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet felaprítom, a karalábélevelet és a medvehagymát felvágom, a krumplit kockára vágom, a kolbászt karikázom.
Egy edényben olajon megdinsztelem a hagymát, a karalábészárakat és a krumplit, fűszerezem, felengedem vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, beleteszem a szalonnabőrt. Főzöm. Félidőben hozzáteszem a leveleket. Amikor már majdnem kész, beleteszem a kolbászt, a petrezselymet, öntök hozzá bort, s keverek bele tejszínt. Összeforralom, és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.