Elkészítés: A póréhagyma fehér részét karikára, a zöldjét, a petrezselymet, a bazsalikomot és a mogyorót apróra vágom. A trappista sajtot lereszelem, a chilit karikára vágom.
A tortellinit sós, olajos vízben felteszem főni.
Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a póréhagymát, öntök hozzá tejet, s beleteszem a reszelt trappistát, a kapribogyót, az apróra vágott mogyorót, a chilit, fűszerezem, öntök bele fehérbort, s addig tartom a tűzön, állandó keverés mellett, míg egy lágy, krémes szószt nem kapok.
Tálaláskor a tányéra rakom a tortellinit, rápakolom a mártást, rámorzsolom a márványsajtot, s díszítem bazsalikomlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.