Elkészítés: A póréhagyma fehér részét karikára, a zöldjét, a petrezselymet, a bazsalikomot és a mogyorót apróra vágom. A trappista sajtot lereszelem, a chilit karikára vágom.
A tortellinit sós, olajos vízben felteszem főni.
Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a póréhagymát, öntök hozzá tejet, s beleteszem a reszelt trappistát, a kapribogyót, az apróra vágott mogyorót, a chilit, fűszerezem, öntök bele fehérbort, s addig tartom a tűzön, állandó keverés mellett, míg egy lágy, krémes szószt nem kapok.
Tálaláskor a tányéra rakom a tortellinit, rápakolom a mártást, rámorzsolom a márványsajtot, s díszítem bazsalikomlevéllel.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.