Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt, rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe.
Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát.
Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom. A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.
A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon - cukor és méz hozzáadásával - karamellizálom.
A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.
A sült libacombot a krumplikat, a gyümölcsökkel és a mazsolás rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.