Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, beteszem egy serpenyőbe, rákanalazok zsírt, rárakom a zöldfűszereket. Beteszem a hűtőbe.
Másnap öntök rá egy kevés vizet, s lefedve sütöm 1 órát.
Közben megfőzöm a krumplit, megpucolom. A rizst a mazsolával felteszem főni. Megsózom.
A szilvát félbevágom, kimagozom, az almát nyolcadolom, a csutkát kivágom. Egy serpenyőben vajon - cukor és méz hozzáadásával - karamellizálom.
A libacombra ráöntöm a bort, visszateszem a sütőbe további fél órára, időnként meglocsolom a szafttal. A vége felé mellérakom a krumplikat.
A sült libacombot a krumplikat, a gyümölcsökkel és a mazsolás rizzsel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.