Elkészítés: A hagymákat és a petrezselymet felaprítom, a paprikát felkockázom, a gombát szeletelem.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a paprikát, végül a gombát, a petrezselymet és a kakukkfüvet, sózom, bőségesen megszórom borssal.
Közben sós vízben megfőzöm a tésztát.
A gombára ráöntöm a bort, s hozzákeverem a tejfölt.
Leszűröm a tésztát, és a fehérboros-tejfölös gombával tálalom.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.