Elkészítés: A hagymákat apróra vágom, a zellert megpucolom, a gumóját szeletelem, majd kockára vágom, a szárát darabolom, levelét aprítom. A krumplit meghámozom, kockára vágom, a chilit karikára vágom.
Egy lábasban olajon a hagymát félig megdinsztelem, majd hozzáadom a többi zöldséget is, együtt dinsztelem, majd felöntöm 4 dl vízzel, fűszerezem. Kb. 25 perc elteltével öntök bele fözőtejszínt és bort. Felrottyantom, majd elzárom.
Közben megpucolok néhány amerikai mogyorót, a magokat kettészedem, megpirítom serpenyőben kevés cukor hozzáadásával. A sajtot lereszelem, egy szelet zsemlét megpirítok, majd kockára vágok.
Egy keverőedényben botmixerrel összekeverem a levest, újabb fehérboradaggal hígítom.
Tányérba öntöm a levest, középre helyezem a kenyérkockákat, rászórom a sajtot, locsolok rá olívaolajat, s rászórom a mogyorót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.