Elkészítés: 1. A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk. A vajat a cukrokkal krémesre keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet a kakaóval és a sütőporral összekeverjük, majd a csokoládéval és a tejszínnel felváltva a vajas krémhez adjuk.
2. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 32x24 cm) kanalazzuk, elsimítjuk, és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
3. A bevonathoz a tortabevonót összetördeljük, vízfürdőben felolvasztjuk, majd a vajjal elkeverjük. A kihűlt tésztára kenjük, megvárjuk, amíg a máz megszárad, csak utána szeleteljük.
4. A szeleteket a csokoládéforgáccsal megszórjuk (burgonyahámozóval is faraghatjuk). A tejszínt kemény habbá verjük, és nyomózsákból a süteményekre rózsákat nyomunk. A kakaóporral megszórjuk, esetleg mentalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.