Elkészítés: 10 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 26 cm-es csatos tortaformában megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A tejszín ízű pudingot a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük, és hagyjuk kihűlni. A zselatint vízben feloldjuk, és a langyos pudinghoz keverjük. A margarint a porcukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal vegyítjük. A krémsajtot és habbá vert tejszínhabot óvatosan hozzákeverjük.
Az elkészült krémmel a torta lapjait megtöltjük, valamint a külső részét is befedjük vele.
A fehércsokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd a tortát bevonjuk vele. Hűtőbe tesszük.
Amikor a csokoládé megdermedt, tetszőlegesen kakaóporral és csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.