Elkészítés: A meggyet lecsöpögtetjük, levét felfogjuk. A margarint a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, hozzáadjuk a tejfölt, beleszitáljuk a lisztet és a sütőport. A fele tésztába kakaóport keverünk, és belevegyítjük a meggy felét. A többit a világos tésztába keverjük.
Margarinnal kikent, morzsával megszórt kuglófformába töltjük, és villával márványosra keverjük. Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 50 percig sütjük. 5 percig a formában hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.