A hagyományos módon készíts kakaós piskótát. A fehérjét verd kemény habbá egy csipet sóval, a sárgáját keverd ki a cukorral és a kakaóporral. Dolgozd kanalaként a fehérjéhez a sütőporral elegyített lisztet, majd add hozzá a tojásos keveréket. Kenj ki egy átlagos tortaformát vajjal, és öntsd bele a masszát. Előmelegített sütőben 160 fokon süsd meg. Ha a piskóta kihűl, vágd három részre.A krémhez a meggybefőtt levét főzd meg egy csomag vaníliás pudingporral. Ezt kend az első piskótalapra, és rakd rá szép sorban a meggyet. Arra ügyelj, hogy maradjon a díszítéshez is a gyümölcsből. Majd tedd rá a második lapot. Erre jön a porcukorral kemény habbá vert tejszín, de ebből is hagyj a torta külsejére. Folytasd tovább a rétegezést a harmadik piskótával, vond be a maradék tejszínhabbal, és egyengesd el. Az oldalára szórj csokireszeléket. A tetejére habzsákkal nyomj rózsákat, és ezekre rakj egy-egy meggyet. Hagyd legalább négy-öt órát pihenni, hogy az ízek összeérjenek, és szépen lehessen szeletelni.
Megjegyzés
A kegfinomabb fekete erdő torta házilag. Nálunk minden szülinapot visz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.