Elkészítés: A tészta hozzávalóit szükséges mennyiségű tejjel összedolgozzuk, hogy nyújtható tésztát kapjunk. 5 részre osztjuk, ebből 2 részt külön-külön a tepsi hátoldalán megsütünk, vékony lapnak. A 3 másik részt a mákos töltelékkel (amit ha összeállítasz, egy folyékony masszát kapsz) feltekerjük mint a bejglit, és a tekercseket egymás mellé helyezve, tepsibe téve megsütjük.
A pudingot elkészítem, kihűlés után a margarinnal és porcukorral habosra keverem, így elkészült a krém.
Összeállítás:
1 lap tészta, rá a krém fele, ebbe beleültetjük a 3 tekercs mákos-kígyónkat egymás mellé, jön a maradék krém, és végül a második lap tészta. Tetejét csokimázzal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.