Az anyagokat annyi tejjel kell eldolgozni, hogy nyújtható legyen.6 részre osztjuk Két lapot kinyújtunk, és külön-külön megsütünk. A maradék 4 lapot szintén kinyújtjuk, és a töltelékkel egyenként mindegyiket megtöltjük, mint a Lehet bele tenni reszelt almát is, de nem sokatMiután a lapokat megkentük, és feltekertük egymás mellé, helyezzük mind a négyet a tepsibe, hogy összesüljön. Nem kell szétválasztani, sütés után egyben ki kell borítani, és hagyni kell úgy kihűlni.8 dl tejet és 2 csomag vaníliás pudingport megfőzzük. Ha kihűlt, 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral jól kikeverünk, és hozzáadjuk a pudingos masszát.Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd rátesszük a mákos, vagy diós tekercseket,rákenjük a maradék krémet, és végül a második lapot. Csokimáz vagy porcukor illik a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.