A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét egy keverőtálba tesszük, 5 dkg cukorral felverjük közepes keménységűre. Másik tálban kézi habverővel a tojások sárgáját, a tejet, az olajat, a 20 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük. Harmadik tálban az átszitált lisztet, a sütőport és a kakaóport elkeverjük. A tojássárgájás keverékhez apránként hozzáadjuk a száraz hozzávalókat. Végül a tojásfehérjével fellazítjuk. Egy tortakarikát kibélelünk sütőpapírral, az alját kivajazzuk, és beleöntjük a masszánkat. 155 fokon, alsó-felső sütéssel egy 60-70 perc alatt készre sütjük.A krémez a tejszínt felmelegítjük és hozzákeverjük a fehércsokit. Amikor teljesen elolvadt, akkor ezzel készen vagyunk és 2 órára legalább hűtőbe tesszük. Ezután a tejből, keményítőből és cukorból sűrű pudingot főzünk. Amikor elkészült hozzáadjuk a vaníliát is, kihűtjük. Amikor kihűlt a tejszínes keverékünk, kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a pudinghoz, elkeverjük, ezzel készen van a krémünk.A meggyet a kristálycukorral elkezdjük felmelegíteni, közben a zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk. 5 perc elteltévek kinyomkodjuk a víztől, majd a meggyes keverékbe tesszük. Egy percig főzzük, majd elzárjuk, kihűtjük a meggyes zselét. Torta összeállítása:A tortát először ketté, majd azt is ketté vágjuk, így 4 lapot kapunk. Minden lapot megkenünk a krémmel és a meggyes zselé haramadát is rásimítjuk. Ezt háromszor megismételjük, majd a torta tetejét és oldalát is megkenjük a krémmel. Ezt követően hűtőbe tesszük egy 5-6 órára. Ezt követően elvégezzük a torta burkolását a felvert tejszínhabbal. Majd díszítjük a tortát tetszőlegesen tejszínhabbal, meggyel, csokidíszekkel és csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.