Elkészítés: Egy nagy tálban a tojásokat, a cukrokat, az olvasztott margarint és egy pici sót géppel addig keverünk, amíg szépen kifehéredik és felhabosodik. Ezután hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd ezekkel is simára keverjük.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra.
A sütő tepsijét kibéleljük sütőpapírral, ebbe belekanalazzuk a tésztát, egy spatulával szépen elsimítjuk. A magozott meggyszemeket sorban belepotyogtatjuk. Betoljuk a sütőbe, és középső rácson 20 percet sütjük.
Ezután kivesszük, egy bögrében előtte felmelegített baracklekvárt öntünk a tészta tetejére (gyorsabban lehet így elkenni), elkenegetjük, majd meghintjük mandulalapokkal, és további 10 percre visszatoljuk még a sütőbe.
Kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.