Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A pulykamell minden oldalát kapasuk meg serpenyőben az olajban, sózzuk, borsozzuk, majd helyezzük egy tepsibe (vagy hőálló tálba), és süssük közepes hőmérsékleten kb. 1,5-2 órát.
Addig készítsük elő a mázt: keverjük össze egy lábosban az összes hozzávalót, forraljuk alaposan össze (folyamatos kevergetés mellett!), majd ha kész, kenjük be vele a pulykamellet. Toljuk vissza néhány percre a sütőbe.
A zöldségek mossuk és hámozzuk meg, majd szeleteljük fel. Ízesítsük sóval, olívaolajjal, a Provence-i fűszerkeverékkel. Forró grillsütőn süssük őket készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.