Elkészítés: Először elkészítjük a piskótát. Ehhez a szokásos módon kettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a tojássárgákat, végül a lisztet is. A piskótát sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Amíg a piskóta kihűl, elkészítjük a krémet. A pudingot a tasak hátoldalán levő utasítás alapján megfőzzük, majd ezt is kihűtjük. Közben a margarint habosra keverjük, és hozzáadjuk a pudingot is.
A fényképezőgéphez 4 egyforma nagyságú téglalapot vágunk a piskótából, az objektívhez pogácsaszaggatóval szintén 4 kört szúrunk ki. Ezen kívül a vakuhoz 2 kisebb téglalapot, a gombhoz pedig két kisebb kört vágunk. Az összeállításnál a krémmel összeragasztjuk a téglalapokat úgy, hogy kívülről is megkenjük. A téglalapot bevonjuk fekete fondant-nal. Ezután az objektívhez is összetapasztjuk krémmel a köröket, és ezt is bevonjuk fondant-nal, és csak ez után illesztjük össze egy kis krémmel a két elemet. A vakuval és a gombbal is az előzőek szerint járunk el. A Canon felirathoz tojásfehérjét kevertem össze porcukorral, majd kicsi zacskóba töltöttem, levágtam a sarkát, és ráírtam a feliratot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.