Elkészítés: A piskótákat sütőpapírral megsütjük, hűlni hagyjuk, majd a kakaósat lapjában kettévágjuk.
A krémhez a mogyorót, ha natúr, forró sütőben, tepsiben (légkeverésen 180 fok) halványbarnára pirítjuk, ha van rajta barna héj, azt ledörzsöljük. Utána erős zacskóba vagy konyharuhába tesszük, és klopfolóval vagy nyújtófával durvára, darabosra püföljük. A mogyorókrémet meleg helyen (vízgőz fölött is lehet) jól kenhetővé olvasztjuk, majd a keményre vert tejszínhabba lassanként, óvatosan beleforgatjuk az összetört mogyoróval együtt.
Kétfelé véve a krémet megtöltjük a tortát úgy, hogy a fehér piskóta középre kerüljön. Hagyjuk állni a hűtőben 1-2 órát, majd a tetejét 2 tábla ét tortabevonóval bevonjuk.
A csoki szilárdulása után a díszítéshez keményre verjük a habtejszínt a habfixálóval és 2 csomag vaníliás cukorral, majd belekeverünk 20 dkg mogyorókrémet, és ezzel díszítjük a torta oldalát és tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.