Előkészítés: A fetasajtot villával összenyomjuk; a paprikát nagyon picire aprítjuk, sajtszemcsényi nagyságúra és összekeverjük a sajttal; a keveréket borsozzuk és fűszerezzük, érdemes csípősebbre fűszerezni. A padlizsánt hosszában vékonyabb szeletekre vágjuk és nagyon vékonyan, ha lehet, ecset segítségével olívaolajjal megkenjük.
Elkészítés: Tepsit forrósítunk egy icipici olajjal, átsütjük a padlizsánszeleteket, majd egy-másfél evőkanálnyi keveréket rakok a szelet egyik végébe és felcsavarom.
Nagyobb tekercsek lesznek, nagyon finom húsok mellé vagy csak úgy magában, nagyon laktató!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.