Elkészítés: A csirkemelleket kettévágjuk, sózzuk, bőven beforgatjuk a fűszerkeverékbe, zacskóba rakjuk és megklopfolgatjuk. Tűzálló tálba rakjuk, rászeleteljük a paradicsomot, leöntjük a passatával, hozzáöntjük a húsalaplét, és rámorzsoljuk a fetát. Fóliával lefedve mehet a sütőbe, 200 fokon fél órát sütjük, majd levesszük a fóliát, megprirítjuk. Besűríthetjük a levét egy könnyű rántással, mint a töltött paprikáét, ettől finom krémes mártást kapunk. Tejszínes krumplipürével nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.