Elkészítés: A szűzpecsenyét megmossuk, leszárítjuk, éles, vékonypengéjű késsel lehártyázzuk, és 4 egyforma darabra vágjuk. A feta sajtot hosszúkás hasábokra daraboljuk, az újburgonya héját lekaparjuk és megmossuk.
A szűzpecsenye darabokat éles, hosszúpengéjű késsel felszúrjuk, megtöltjük a feta hasábokkal, a töltőnyílást hústűvel összetűzzük, és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, aprított kakukkfűvel ízesítjük. Ezután forró serpenyőbe belelocsoljuk az olívaolajat, pirosra sütjük benne a töltött szűzek minden oldalát, kb. 1 perc oldalanként, tepsibe fektetjük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Közben a körethez az újburgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Ez idő alatt a forró vajon megfuttatjuk az aprított petrezselymet, rászórjuk a nagyobb kockákra darabolt piros paprikát, a felkarikázott csemegeuborkát, a marinált gyöngyhagymát, és közepes tűzön 2-3 perc alatt kicsit összesütjük, a főtt burgonyát is hozzáadva.
Tálaláskor tányérra halmozzuk a köretet, melléfektetjük a félbevágott sült húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.