Elkészítés: A hagymát apróra vágom és egy serpenyőben, olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott szalonnát. Ha az is megpirult, a szeletelt gombát, és az apróra vágott virslit vagy parizert is hozzáadom. Sózom, borsozom. Egy kevés vízzel felöntöm, majd pár percig lefedve párolom. Eközben összeöntöm, és jól kikeverem a tejfölt a májkrémmel, a tésztát pedig sós vízben felrakom 5-10 percig főni. Ezután a májas tejfölt beleöntöm a serpenyőbe, és egy pár perc alatt összeforralom az egészet. Ha a tészta megfőtt, leszűröm, és az öntetet ráöntve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.