Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, s 3 részre osztjuk. Külön kinyújtjuk őket. Tepsi hátán megsütjük, előtte villával megszurkáljuk a lapokat.
A 4 dl vízben felfőzzük a cukrot, majd 50 dkg darált háztartási kekszet, 2 dl rumot és a kakaót is hozzákeverjük. A mazsolát is hozzáadjuk, amit előtte a rumba beáztattunk. Ízletesebbé tesszük a tölteléket, ha a baracklekvárt is belekeverjük a masszába. A lapokat ezzel töltjük meg.
A süti tetejére csokimáz kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.