Elkészítése: A tésztáhozvalókat annyi borral gyúrjuk össze, hogy rugalmas tésztát kapjunk, és legalább egy órára jégbe hűtjük. Ezalatt a töltelékeket elkészítjük. A diótöltelékhez a tej felét 10 dkg cukorral felforraljuk, majd a diót és a fahéjat belekeverve egy-két percig a tűzön hagyjuk. A máktöltelékhez a maradék tejet 10 dkg cukorral felforraljuk, és a mákot meg a citromhéj felét belekeverve szintén egy-két percig pároljuk. Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, és 5 dkg cukorral, a citromhéj maradékával és kevés borral puhára, szárazra pároljuk. Egy kicsi (20x25 cm-es) tepsit vékonyan kizsírozunk. A tésztát négy részre osztjuk, és mindegyiket tepsi nagyságú lappá nyújtjuk. Két lapot a nagy gáztepsire fektetünk, és nagyon világosra sütjük, majd kihűtjük. A kis tepsi aljára egy nyers tésztalapot fektetünk, a szilvalekvárral vékonyan megkenjük, erre simítjuk a máktölteléket. Egy félig sült lappal betakarjuk, majd a diótölteléket rákenjük. Most ismét egy félig sült lap következik, rá az almatöltelék, majd a második nyers tésztalappal befedjük. A felső lapot villával megszurkáljuk, hogy a sülés során keletkező gőz itt elillanhasson. 150 fokos sütőben körülbelül másfél óra hosszat sütjük, és a tepsiben hagyjuk kihűlni. Porcukorral meghintve, hosszúkás szeletekre vágva rakjuk tálra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.