Elkészítés: 7 tojásos kakaós piskótát készítünk.
A krémhez a pudingport összevegytjük a rétesliszttel és a vaníliás cukorral, a tejjel sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni. 25 dkg vajat kikeverünk 20 dkg porcukorral, és összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Elkészítjük a habot úgy, hogy a kristálycukrot lassú tűzön megpirítjuk, felöntjük a 3 dl tejjel, és tovább hagyjuk a tűzhelyen, amíg a cukor feloldódik, majd hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a tejszínhabport, és jó keményre felverjük.
A piskótát elvágjuk, megtöltjük egy adag krémmel, majd a tetejére is kenünk, beborítjuk a habbal, a tetejére csokit reszelünk. Nagyon finom, kiadós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.