Elkészítés: A halat megmossuk, leszárítjuk, 4 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A zöldségeket megtisztítjuk. Az édesköményt és a fokhagymát vékony gerezdekre, a paprikát karikákra, a paradicsomot és az olajbogyókat félbevágjuk.
Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, és a halszeleteket oldalaként 3-3 perc alatt megsütjük benne. Kivesszük, melegen tartjuk.
A serpenyőben visszamaradt olajban az édesköményt, a paprikát és a fokhagymát 2 perc alatt megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a borral meg az almalével, és lefedve, kis lángon, 4-5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és az olajbogyót.
A halat néhány percre visszatesszük a zöldségekhez a serpenyőbe, hogy átforrósodjon, majd kaporbóbitákkal díszítve tálaljuk. Steakburgonyát is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.