Elkészítése: A burgonyát meghámozom, és ujjnyi vastag karikákra vágva beleterítem egy kisebb tepsibe. Megsózom. A tojást habosra verem a tejjel, belekeverem a tejfölt és annyi lisztet, hogy a szokásos palacsintatésztát kapjam. A masszát sóval, borssal és a megtisztított, összezúzott fokhagymával ízesítem, végül az olajat is belekeverem. Kanalanként ráöntöm a burgonyára, és azonnal, befedve, az elõmelegített, forró sütõbe tolom. Harminc percnyi párolás után a fedõt leveszem a tetejérõl, és addig pirítom, amíg szép pirosbarna kéreg sül rá. Kockákra vágva salátával vagy savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.