Elkészítés: Egy nagyobb tálba beletesszük a túrót, a margarint, a tejszínes krémsajtot belenyomjuk. Beletesszük a tejfölt, a PICI sót, az ízlés szerinti mennyiségű őrölt feketeborsot, a 3 cl konyakot (vagy jó minőségű cseresznyepálinkát - más nem jó!). A petrezselymet nagyon picire felaprózzuk. Robotgép *bajuszával* - a dagasztó bajszokkal - tökéletesre összedolgozzuk.
Ajánlatos hűtőben legalább 2 órán át pihentetni, hogy az ízek összeérjenek. Akkor LÉNYEGESEN finomabb!
Fonott kalácsból vágott szeleteket megkenünk, nyáron paprikával-paradicsommal, tavasszal piros- , télen pedig felszeletelt feketeretekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.