Elkészítés: A megmosott csirkemellfiléket vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval és borssal ízesítjük. Serpenyőben hirtelen kisütjük pici olajon. Egy tepsit kivajazunk, belefektetjük a csirkemelleket. A zúzott fokhagymát elkeverjük a tejföllel, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a csirkemellekre úgy, hogy mindenhol érje. Sajtot reszelünk a tetejére, szintén úgy, hogy befedje az egészet. Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon addig sütjük, amíg a sajt szépen rápirul. Köretként szinte bármi megfelel: krumpli, rizs, saláta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.