Elkészítés: Alufóliával kibélelek egy tepsit, vékonyan kiolajozom, és a kimagozott, karikára vágott almát szorosam egymás mellé rakom. Elkeverem a tojások sárgáját a 18 dkg porcukorral, 3 kanál vízzel, majd hozzáadom a lisztet és a sütőport. Végül a felvert tojásfehérjékkel elkeverem. Felét az almára simítom, a maradékban elkeverem a kakaóport, és az előző rétegre kenem. Előmelegített sütőbe rakom.
Közben elkészítem a tejjel a pudingport, a margarint a cukorral kikeverem, majd a már kihűlt pudinghoz adom. A kisült tésztát hasra borítva szedem ki a tepsiből, majd leveszem róla az alufóliát, így az almák lesznek fölül. Erre kenem a krémet, és csokimázzal bevonom. Mutatós és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.