Elkészítés: A 20 dkg cukor egyik felével a tojások sárgáját keverjük ki. A másik felével és csipet sóval a fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a kikevert sárgájához a tejet és az olajat. A liszttel elkeverjük a vaníliás cukrot és a szódabikarbónát, majd a habbal együtt a tojásos masszához elegyítjük.
Ezután egy kb. 23 x 29 cm-es tepsit sütőpapirral kibélelünk, rászórjuk a gorombára őrölt diót, erre rakjuk a meggyet, és rákanalazzuk a tésztát. 160 fokon hőlégkeveréses programon kb. 45 percig sütjük.
Deszkára borítva /felülre került a meggy / kihűlés után kockákra vágjuk. Ízlés szerint cukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.