Elkészítés: A megtisztított, megmosott kukoricát 3 cm-es korongokra vágjuk. A vajat megolvasztjuk. A koriandert apróra vágjuk. Nagy lábosban sós vizet forralunk. Beletesszük a kukoricát, takarékra állítjuk, és addig főzzük, amíg a kukorica teljesen megpuhul. Lecsepegtetjük. Nagy tálban összekeverjük az olvasztott vajat, a koriandert, a sűrített paradicsomot és a chilit, beleforgatjuk a kifőtt, forró kukoricát. Azonnal tálaljuk, kevés tejfölt kínálunk mellé.
Ha nincs friss kukorica, fagyasztott kukoricacsövet is használhatunk. A kukorica, a koriander és a chili ízének keveréke meglepetéssel szolgálhat azoknak, akik kizárólag a sózott főtt kukoricát ismerik.
Munka: 30 perc
Fogyasztható: 40 perc múlva
1 adag: 113 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.