Elkészítés: A megpucolt disznófület a fűszerekkel kuktában felrakom főni annyi vízzel, hogy majdnem ellepje. Kb. 1 óra alatt puhára fő. Az 1 óra leteltével az energiát kikapcsolom alatta, és hagyom, hogy annyira kihűljön magától, hogy a meglazított fedő magától oldjon.
Friss kenyérrel, mustárral, tormával, ketcuppal tálalom. ISTENI!
Ha netalán maradna belőle, akkor azt egy külön edénybe rakom, és szűrök rá annyi levet, hogy ellepje. Tejesen kihűlve hűtőbe rakom fogyasztásig. Étkezéskor hidegen kocsonyaként vagy melegítve is fogyasztható. Kocsonyaként is isteni, pici citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.