Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd vékonyra kinyújtjuk.
A vajat megolvasztjuk, és a tésztát megvajazzuk, mint a rétest szoktuk, majd rákenjük a tölteléket. Összesodorjuk, vajjal kikent tepsibe tesszük, a tetejét is megkenjük vajjal, és leöntjük a vaníliás cukorral édesített tejjel. Közepesen meleg sütőben kb. 1 órán át sütjük. Ezalatt a tej elfő, és a tekercs rózsaszínűre pirul, de vigyázzunk, ki ne száradjon.
Ferdén felszeleteljük, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.