Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a gőz felett felolvasztott étcsokoládét, és simára keverjük. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd ezzel is összekeverjük, és a kemény habbá vert tojásfehérjét lazán beleforgatjuk. Egy kerek tortaformát kivajazunk, megszórjuk liszttel, majd beleöntjük a csokoládés masszát, és a tetejét megszórjuk az apróra vagdalt vegyes aszalt gyümölccsel (szilvával, meggyel, sárgabarackkal). 180 fokos sütőbe téve kb. 35 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült, 10 percig pihentetjük, majd cikkekre vágva meghintjük porcukorral, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.