A tèszta hozzàvalóit összegyúrom 1_2 óràra hűtőbe teszem (èn nem szoktam) 2 lapot sütök a tepsi hàtuljàn. Közben szurkàlom mert hólyagosodik. A pudingot 10dkg cukorral 2dl vízzelsimàra keverem. Nagy edènyben 1l vizetfelforralok s ebben mèg főzöm az előbbi masszàt. Beleforgatom a tojàsfehèrje habot amit 20dkg porcukorral vertem fel. 3-4 percet forralom ès forrón az alsó lapra kenem. Kartonból vagy alufóliából keretet kèszítek a krémnek. A màsik lapot bevonom màzzal s cikkekre vàgom. A karamellhez a kàvèt tejben feloldom 20dkg porcukrot hozzàadva kis làngon keverem. Ha sűrű leveszek beledobok 7 dkg vajat. Fèl l tejszínt felverek a krèmre simító. Ràrakom a felkockàzott lapot. Jó ètvàgyat hozzà.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.