A rizslapokat egy-két mp-re (és nem többre!) hideg vízbe mártjuk, és úgy helyezzük ezeket egy kerek tortaformába, hogy kissé fedjék egymást. Előmelegített, 180 fokos sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.Elkészítjük a sárga krémet: 1 liter tejet felteszünk melegedni a vaníliarúddal. A 4 tojássárgáját a cukorral, a pudingporral és a maradék tejjel simára keverjük, ha a tej felforr, a tojásos-pudingos keveréket beleöntjük, és sűrűre főzzük. Elzárjuk alatta a tüzet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárga krémből a vaníliarudat kidobjuk, a tojáshabot beledolgozzuk óvatosan a sárga krémbe, de már nem főzzük! Óvatosan a megsült rizslapokra merjük a krémet, és hagyjuk kihűlni. Felverjük a tejszínt vagy a tejszínhabot és a krém tetejére kenjük. Egy keveset meghagyunk, azt habzsákba kanalazzuk , és habrózsákkal díszítjük. A közepére csokit reszelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.