Elkészítés: A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A sárgarépát, a fehérrépát, a zöldborsót (vagy a zacskós vegyeszöldséget) szintén megfőzzük sós vízben, majd lecsepegtetjük. Ezeket apróra vágott csemegeuborkával, almával, lecsepegtetett kukoricával összekeverjük. Keményre főtt és összekockázott tojást, valamint összekockázott zalai felvágottat keverünk hozzá. Ráöntjük a tejfölt és a majonézt, majd egy aprócskai vöröshagyma negyedét fokhagymanyomóval belenyomva (vagy nagyon apróra vágva), 1 kanál mustárral, 1 kávéskanál citromlével, ízlés szerinti sóval, cukorral, borssal készre ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.