Elkészítés: Eme receptet azoknak ajánlom, akik szeretik a mentolos ízt... Kezdetnek feldarabolom a mozzarellát 16 egyenlő részre. A körtét meghámozom, négybe vágom, megszabadítom a magháztól, és mind a négy gerezdet megint félbevágom. Ezt eljátszom a másik körtével is. Ha nem tálalom egyből, akiskanálor citromos vízbe teszem, hogy ellepje, különben némelyik vendég esetleg kétségbe vonja a körte frissességét amikor meglátja, hogy milyen szép barnák... :) Tálaláshoz a karóba húzás módszerét választva 1-1 menta-mozzarella-körte darabkát egy fogpiszkálóra húzok úgy, hogy a körte legyen alul, mert így stabilan egyben maradnak. Ezek a falatkák akár könnyű vacsinak, akár előételnek, akár délutáni nasinak vígan használhatók. Javaslom keményebb húsú körték használatát, mert azok stabilabb alapot képeznek. A citromos vízben edzett darabok pedig tovább maradnak fehérek a tányéron.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.